Секрети приготування кави

Комментировать

Багато в кого ранок починається саме з цього запашного напою. Кава смакує і бадьорить, змушує прокинутись мозок і активно почати працювати. А ще вона приємна на смак. Саме тому її так полюбляють у всьому світі.

І найкращу каву роблять не тільки баристи в кав’ярні, все можна приготувати і в домашніх умовах. Як зробити найсмачнішу каву? Інтернет-магазин кави https://lvkava.com.ua поділиться секретами приготування найароматнішого напою в світі.

Сам рецепт приготування знають всі кавомани. Для цього до перемеленої кави треба додати очищену воду і поставити на вогонь. Зняти за кілька секунд до закипання і процідити перед подачею.

А як можна доєднати додаткових смаків і нот до ароматного напою?

Аби кава отримала оксамитовий смак, варто додати в процесі варіння пів чайної ложки вершкового масла.

Щоб зробити карамельний ароматний і солодкий еспресо, треба об’єднати мелену каву з половиною чайної ложки тростинного цукру, а потім підігріти суміш на повільному вогні, далі додати воду.

Пряних ноток до кави можна додати за допомогою імбиру, кориці чи мускатного горіха. Треба подрібнити отриману масу, змішати з меленою кавою і поставити на середній вогонь. Як тільки стане відчутний насичений аромат прянощів — можна розбавити суміш водою.

А щоб швидко розлити каву без осаду, треба після варіння додати в турку чайну ложку холодної (фільтрованої) води і зачекати декілька хвилин. Гуща осяде на дно, і напій можна буде розливати без сита.

А головне в цьому напої — приготування з душею — і тоді кава буде найсмачнішою. Смачної і ароматної вам кави!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *